Mitt CV
Hej Välkommen till min hemsida. Jag har varit i Sverige en tid och jag letar efter ett jobb. Det bra med mig är att jag är väldigt flexibel. Jag har jobbat sedan jag slutade skolan och jag är vad folk säger en praktisk kille, den som fixar saker.

Jag bor i Stockholm och arbetar långa timmar eller korta. På natten eller under tidigt på morgonen är inte något problem alls. Jag har körkort. B1. Jag kör även Bull gaffeltruck. Jag är snabb mekaniker, som att byta oljor, filter, raster, däck. Jag älskar fordon.

Jag har arbetat i fabrik, mekanisk verkstad, mekanisk industri i två år.
… det fantastiska för dig är att jag jobbar som frilans:

Jag jobbar för dig lämplig tid. Jag debiterar dig direkt via KuliosaKuriosa som frilansare i samverkan med CoolCompany.com, jag får min lön och du är säker på att alla papper är i ordning. På så sätt kan du använda mig som arbetare och behöver inte krångla med några papper. Tryck här för att se mitt arbetskontrakt HÄR

Prova mig en gratis timme och efter att du bestämt dig.
Min personliga presentation för den mekaniska industrin;

Jag heter Pol Vergés och jag är en spansk kille som bor i Stockholm sedan september. Jag skulle vilja bo i Sverige och hitta arbete som industrimekaniker eftersom det är det jag tycker mest om att arbeta med men jag är öppen för vad som helst just nu i starten. Jag har jobbat sedan jag var 16 år gammal med olika typer av fysiskt arbete som att göra industriella konstruktioner, förebyggande reparationer, byte av axeltätningar, byte av lager, reparation av reduktionsmedel, svetsning av rostfritt stål etc. Som sagt jag är en händig kille.

Du kan prova mig kostnadsfritt en timme för att se hur jag jobbar om du vill. Tack för din tid. Vänligen Pol